Відбулася демонстрація українських патріотичних фільмів в рамках національно-патріотичного проекту «Слава Україні! – Героям Слава!»

12 жовтня 2021 року управління культури і туризму та управління освіти і науки БМР долучилися до широкомасштабного національно-патріотичного проекту «Слава Україні! – Героям Слава!», запропонованого Союзом молодих кінематографістів України.

В кінотеатрі ім. О. Довженка учням білоцерківських загальноосвітніх шкіл для перегляду було запропоновано короткометражні художньо-ігрові фільми, об’єднані однією тематикою – героїзм та патріотизм сучасного українця: «Салдатики», «Жага неба», «Висота». Над створенням фільмів працювали українські молоді талановиті спеціалісти, студенти професійних ВУЗів, які є членами СМКУ, актори кіно, а також залучені ветерани та бійці АТО.

З промовами до молоді звернулися: голова Союзу молодих кінематографістів України Олена Фурдуй, продюсер проекту Олександр Пушкін, начальник управління освіти і науки БМР Юрій Петрик, командир механізованого взводу 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних запорожців, старший лейтенант Роман Коваленко.

Реалізація подібних проектів необхідна для процесу формування патріотичної свідомості. Ми маємо бути небайдужими і тим самим долучатися до боротьби за світле майбутнє української нації.

 

Управління культури та туризму БМР

Відбулася демонстрація українських патріотичних фільмів в рамках національно-патріотичного проекту «Слава Україні! – Героям Слава!»


Опубліковано: 13 жовтня 2021 року
Поділитися