Від сьогодні починається обговорення із громадою бюджету розвитку міста

Перша зустріч щодо обговорення бюджету розвитку вже відбудеться сьогодні о 18.00 в мікрорайоні  «Залізничне селище».  Міською владою було розроблено та оприлюднено на офіційному сайті міської ради відповідний графік зустрічей міського голови в усіх мікрорайонах Білої Церкви. Але, у зв’язку із досягненням епідемічного поругу захворювання на ГРІ (станом на 18.01.2016р. зафіксовано 2 летальні випадки) та рекомендацією Київської обласної державної адміністрації щодо обмеження проведення масових заходів, даний графік було скасовано.

Є час визначити першочергові завдання  до кінця поточного тижня з подальшим винесенням на затвердження сесією міської ради.

Виходячи із ситуації, яка склалася, міський голова прийняв рішення провести обговорення під час «прямих ефірів» на ТРК  «Бест»,   «Крокус-1»,   радіо-Nет  та ін. Даний графік оприлюднено на офіційному сайті.

 Про це під час щотижневої прес-конференції для міських ЗМІ поінформував міський голова Г.Дикий та запросив жителів міста до обговорення бюджету розвитку.



Опубліковано: 18 січня 2016 року
Поділитися