В місті діє клуб «Взаємопідтримки неповнолітніх, котрі перебувають в конфлікті
із законом»

     Порівняно з 2015 роком злочинність серед неповнолітніх зросла на 33 %. У зв’язку з цим проблема попередження дитячої бездоглядності, формування у підлітків навичок здорового способу життя є надзвичайно актуальною. У 2017 році службою у справах дітей було створено клуб «Взаємопідтримки неповнолітніх, котрі перебувають в конфлікті із законом».

 

     З метою формування свідомого ставлення дітей, які перебувають на обліку служби, до здорового способу життя 3 лютого 2017 року службою у справах дітей Білоцерківської міської ради було проведено перше засідання клубу на тему : « Здоровий спосіб життя. Відповідальність за власне здоров’я».

 

     До даного заходу було залучено фахівців центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, інспекторів з ювенальної превенції Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області, представників благодійних організацій.

 

     Під час проведення профілактичного заходу неповнолітнім було надано кваліфіковано консультації фахівців та роздано буклети щодо здорового способу життя. Підлітки з цікавістю сприймали виступи присутніх. В кінці зустрічі надали свої пропозиції щодо тематики наступних засідань клубу.

В місті діє клуб «Взаємопідтримки неповнолітніх, котрі перебувають в конфлікті
із законом»


Опубліковано: 06 лютого 2017 року
Поділитися