В Білій Церкві діють мобільні табори дозвілля

Літо – найулюбленіша пора року дітлахів, адже вони з нетерпінням чекають літніх канікул, які тривають цілих три місяці.  Але іноді трапляється так, що дітям, які з тих чи інших причин залишилися дома, зайнятися нічим і їх долає нудьга. 

В Білій Церкві проводяться ряд заходів щодо вирішення цієї проблеми та організації цікавих розваг для юних жителів міста.

Так, в рамках  реалізації проекту  «Літній мобільний табір дозвілля «А у нас у дворі», в 7-ми мікрорайонах міста відбуваються розважальні програми для дітей міста.

Проект «Літній мобільний табір дозвілля «А у нас у дворі» - це естафета добрих справ з організації корисного та змістовного дозвілля дітей та підлітків за місцем їх проживання.

В ході заходів для дітей проводяться: мобільна ігротека, настільні ігри, майстер-класи, мовний практикум з англійської та іспанської мови.

Вже відбулися програми в 3-х мікрорайонах, якими  було охоплено 450 діток міста.  До кінця літа планується залучити до таких  мобільних таборів  ще 600 юних білоцерківців.

 Слід зазначити, що проект був підготовлений  та реалізується Білоцерківською міською молодіжною громадською організацією «Фонд підтримки молодіжної політики»,  яка стала переможцем міського конкурсу проектів і програм серед дитячих та молодіжних громадських організацій, що був  організований відділом у справах сім’ї та молоді міської ради.

  



Опубліковано: 29 липня 2016 року
Поділитися