Увага! Погіршення погодних умов: як житиме Біла Церква 11-12 лютого

У зв’язку із прогнозованим значним погіршенням погодних умов міською владою  Білої Церкви було вжито заходи щодо забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки, з міркувань безпеки дорожнього руху та з метою максимального недопущення травмування жителів громади.

Так, 11 лютого відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, під час якого прийнято рішення про вжиття невідкладних заходів щодо забезпечення безпечної життєдіяльності населення Білоцерківської міської територіальної громади, функціонування міського господарства у зв’язку з ускладненням погодних умов.

Коментуючи необхідність прийняття рішення міський голова Геннадій Дикий зазначив: «Ухваленим рішенням буде обмежено рух великогабаритного та великовагового транспорту вагою більше 24 тон та автомобілів з причепами та напівпричепами, оскільки такий транспорт може заблокувати вулиці та не дозволятиме працювати снігоприбиральній техніці. Також 12-13 лютого ц.р. буде переведено на дистанційну роботу  шкільні та позашкільні навчальні заклади нашої територіальної громади. Ми рекомендуємо підприємствам, установам та організаціям за можливості також перейти на дистанційний режим роботи, аби якнайменше людей перебувало на вулицях та не наражали себе на небезпеку травмування».

З прийнятим рішенням можна ознайомитися тут.

Варто наголосити, що громадський транспорт у даний період функціонуватиме без змін. Підвіз продуктів до магазинів також здійснюватиметься по графіках.

Зауважимо, що перед засіданням виконавчого комітету відбулося позачергове засідання комісії виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було обговорено обстановку, що склалася у зв’язку із складними погодними умовами, підвищення рівня небезпеки через можливі дії низьких температур, великих опадів, ожеледиці, налипанням мокрого снігу та ін. Визначено дії відповідних установ у разу можливих аварійних відключень тело-, енерго- газопостачання, ускладнення транспортного сполучення, обвалу дерев, ДТП тощо. Відповідним службам дані доручення щодо забезпечення своєчасного прибирання та вивезення снігу.

Звертаємося до всіх жителів Білоцерківської міської територіальної громади, за можливості менше пересувайтеся вулицями та не виїжджайте власним транспортом!

Шановні керівники підприємств, установ та організацій, власники підприємств просимо вас долучитися до прибирання прилеглих територій ваших установ від снігу.

Бережіть себе!

Увага! Погіршення погодних умов: як житиме Біла Церква 11-12 лютого


Опубліковано: 11 лютого 2021 року
Поділитися