УВАГА! КАРАНТИН! До уваги суб’єктів господарювання, які проводять діяльність з обігу харчових продуктів!

Білоцерківське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (далі - Управління) продовжує працювати у штатному режимі та виконувати всі надані повноваження та інформує про наступне.

Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10.03.2020 р. Кабінет Міністрів України постановою від 11.03.2020 р. № 211 та від 16 березня 2020 р. № 215 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211» установив з 12 березня до 3 квітня 2020 р. на усій території України карантин, в Управлінні прийняті заходи, які дозволять убезпечити працівників, а саме: робота частково переведена в дистанційний режим із застосуванням електронних комунікаційних технологій.

Згідно вимог ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 8 квітня 2016 р. набрав чинності наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10 лютого 2016 р. № 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам», зареєстрований в Мін'юсті 12 березня 2016 р. за № 382/28512.

Суб’єкти господарювання (юридичні особи, фізичні особи – підприємці, фізичні особи), які провадять діяльність на будь – якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності.

Просимо Вас з розумінням поставитися до епідеміологічної ситуації, що склалася на період дії карантину заповнені заяви про державну реєстрацію потужності та додаткову інформацію до заяви про державну реєстрацію потужності надсилати через послуги поштового зв’язку до Білоцерківського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області на адресу: 09117, Київська область, м. Біла Церква, вул. Товарна, 27. Телефон для довідок: (04563) 6-10-23.

Також заповнені заяви про державну реєстрацію потужності та додаткову інформацію до заяви про державну реєстрацію потужності можна подавати в електронному вигляді. Подання заяв в електронному вигляді здійснювати з використанням посиленого сертифіката відкритого ключа у порядку, встановленому Законом України «Про електронні документи та електронний документообіг» та Законом України «Про електронний цифровий підпис». Заповненні заяви про державну реєстрацію потужності операторів ринку харчових продуктів надсилати на е-mail: bila-cerkva@dpssko.gov.ua.

Бланк заяви про державну реєстрацію потужності операторів ринку харчових продуктів та додаткову інформацію до заяви про державну реєстрацію потужності можна знайти на офіційному сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області за посиланням: http://oblvet.org.ua (Реєстри → Державний реєстр потужностей операторів ринку → Зразок заяви про державну реєстрацію потужності + Додаток до заяви про державну реєстрацію – додаткова інформація).

Білоцерківське міськрайонне управління

Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.


Опубліковано: 25 березня 2020 року
Поділитися