УВАГА! Аварія на магістральній мережі теплопостачання «ТЕЦ – місто»

     17 січня 2017 року близько 04.30 год. внаслідок технічного зносу (застарілості трубопроводу діаметром-820мм), виникла аварія на тепловій трасі на масиві «Леваневського» та стався витік теплоносія. Для ліквідації пориву 17 січня проведено злив теплоносія з трубопроводу та зупинено подачу тепла до будівель мікрорайонів «Леваневського» та «Томилівський».

 

     У зв`язку з ситуацією, яка виникла цього дня, в м. Біла Церква відбулося позачергове засідання комісії виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з питань техногенно- екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головним питанням засідання було вжиття невідкладних заходів в умовах загрози виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, пов`язаного з аварією на магістральній тепловій трасі по вул. Леваневського, в районі ПК «Росава».

 

     Під час заходу міський голова Геннадій Дикий зауважив, що міською владою вживаються всі необхідні заходи для прискорення проведення ремонтно-відновлюваних робіт та найшвидшої ліквідації аварії.

 

     Геннадій Дикий надав ряд доручень керівникам структурним підрозділам міської ради та директорам комунальних закладів і підприємств міста. Зокрема, забезпечити належні умови по утепленню житлових багатоквартирних будинків (підвалів, під`їздів тощо) та закладів і установ масиву «Леваневського» та «Томилівський» в період проведення ремонтних робіт.

 

     Також, присутніми було рекомендовано жителям масивів «Леваневського» та «Томилівський» бути максимально обережними при використанні електричних і газових приладів та вживати заходів щодо збереження тепла.

 

     Міський голова Геннадій Дикий особисто виїхав на місце пориву магістральної мережі теплопостачання та проконтролював як виконуються ремонтні роботи.

 

     В заході взяли участь заступники міського голови Сергій Пахольчук та Ольга Настіна, представники ряду структурних підрозділів міської ради і комунальних підприємств міста та Білоцерківського відділу ГУ ДСНС України в Київській області.

УВАГА! Аварія на магістральній мережі теплопостачання «ТЕЦ – місто»


Опубліковано: 17 січня 2017 року
Поділитися