Урочистості з нагоди відзначення 984-ої річниці заснування міста

09 вересня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди відзначення 984-ої річниці заснування міста.

Міський голова Геннадій Дикий привітав присутніх білоцерківців з Днем міста, відмітивши, що протягом майже тисячолітньої історії Біла Церква мала часи розквіту та руйнувань, але місто завжди відроджувалося та ставало більшим, потужнішим та успішнішим.

«Висловлюю слова вдячності всім, хто в наш непростий час трудиться заради розвитку та розбудови міста. Завдяки вам в Білій Церкві працюють підприємства і установи, ми не скоротили жодну із соціальних програм, а навпаки - збільшили виплати по ним, - відмітив Геннадій Дикий. – Переконаний, що після цих складних часів неодмінно настане час розквіту Білої Церкви і наші нащадки пишатимуться сучасним, європейським містом».

Міський голова побажав жителям Білої Церкви мирного неба, добробуту і комфортного життя в рідному місті та вручив посвідчення «Почесний громадянин міста Біла Церква» білоцерківському письменнику та журналісту, голові Білоцерківської міськрайонної організації ВУТ «Просвіта», члену Національної спілки письменників України Володимиру Іванціву.

Присутніх на святі з Днем міста привітали та побажали благополуччя та розвитку перший заступник голови Київської обласної ради Володимир Майбоженко, в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук. Від імені Білоцерківської міської ради церков виступив настоятель церкви Покрова Божої Матері Української
православної церкви Київського патріархату М.Гопайнич.

На урочистостях також були присутні гості – делегації з Литовської Республіки, м.Островець Свентокшинський (Польща), м.Маніса (Туреччина) та м.Кременчук, які висловили слова привітань та вручили міському голові пам’ятні подарунки.

Своє мистецтво присутнім дарували творчі колективи міських шкіл мистецтв та артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

У заходах взяли участь депутати міської ради, члени виконавчого комітету, керівники підприємств, установ, організацій міста, представники громадськості та місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 09 вересня 2016 року
Поділитися