Урочистості з нагоди відзначення 983-ої річниці заснування м.Біла Церква

10 вересня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди відзначення 983-ої річниці заснування міста.

Міський голова В.Савчук, вітаючи присутніх з Днем міста, висловив слова вдячності всім білоцерківцям, які в наш непростий час трудяться задля розвитку та розбудови міста. Зазначив, що в цьому році наше славне місто відзначає 983-річницю, висловив впевненість у тому, що місто має прекрасне майбутнє, адже в Білій Церкві підростає талановите молоде покоління.

Сьогодні Біла Церква стрімко розвивається, нарощує свій економічний та культурний потенціал, акцентував увагу на роботі міської влади щодо поліпшення  добробуту і комфорту життя усіх жителів Білої Церкви, гідним мешканців сучасного європейського міста.

Зазначив що, тільки спільними зусиллями місто буде розвиватись.

В ході заходу міський голова вручив посвідчення «Почесний громадянин міста Біла Церква» Заслуженому працівнику охорони здоров’я України, начальнику Білоцерківського військового госпіталю М.Самарському.

Міський голова В.Савчук наголосив на вагомій ролі членів Золотого фонду у розбудові Білої Церкви, висловив їм слова вдячності за особистий внесок у розвиток міста та відмітив, що міська влада гідно продовжує започатковані ними традиції. Міський голова також вручив свідоцтва 10 новим членам Золотого фонду.

В ході заходу міський голова В.Савчук також вручив дипломи та грошові винагороди переможцям традиційної виставки-конкурсу картин «Місто над Россю».

Присутніх на святі з Днем міста привітав голова Київської обласної ради М.Бабенко, який вручив ряду білоцерківців Почесні грамоти Київської обласної ради.

Своє мистецтво присутнім дарували творчі колективи міста та артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

У заходах взяли участь депутат Київської обласної ради І.Шилов, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, керівники підприємств, установ, організацій міста, представники громадськості та місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 11 вересня 2015 року
Поділитися