Урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

13 березня в м. Біла Церква відбулися урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Із професійним святом працівників галузі привітав міський голова В.Савчук, який відмітив їх важливу роль в житті міста, адже завдяки їхній щоденній праці та високому професіоналізму Біла Церква отримує необхідні умови для життєзабезпечення, незважаючи на  сьогоднішню складну економічну та політичну ситуацію в державі. Зазначив, що в місті  також створюються належні побутові умови для білоцерківців.

Міський голова наголосив, що між підприємствами житлово-комунального господарства м.Біла Церква налагоджена тісна співпраця та взаємодія, яку вони проявили злагодженістю дій під час ліквідації аварійної ситуації із пошкодженням труби магістральної мережі теплопостачання «ТЕЦ-місто». Акцентував увагу, що саме цими днями виповнилося 30 років відколи в місті почав функціонувати єдиний на Київщині електротранспорт – тролейбус та висловив сподівання, що даний вид транспорту розвиватиметься і надалі.

Особливі слова вдячності міський голова висловив ветеранам сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, які протягом багатьох років працювали і працюють задля розвитку міста та з нагоди свята вручив ряду колективів галузі  Почесну грамоту Київської обласної ради, грамоти виконавчого комітету міської ради з наданням матеріальної винагороди.

Міський голова відмітив, що 28 працівників міських підприємств житлово-комунального господарства є учасниками антитерористичної операції на сході країни. Цього дня деякі з них перебували в Білій Церкві, яким також було вручено Почесні грамоти та матеріальні винагороди. 

Присутні також отримали вітання від голови Київської обласної організації профспілки працівників жилого-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення В.Лєбєдєва, який вручив міському голові В.Савчуку грамоту за організацію належної співпраці  міських підприємств сфери та відзнаки деяким  колективам.

Від імені голови Білоцерківської районної державної адміністрації В.Маршалка та голови Білоцерківської районної ради Л.Розпутнього присутніх із професійним святом привітала заступник керівника апарату Білоцерківської районної державної адміністрації - начальник організаційного відділу С.Юсупова, яка вручила  Почесну грамоту колективу управління житлово-комунального господарства міської ради.

В ході заходу присутні мали змогу проглянути концерт у виконанні акторів Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

На урочистостях були присутні заступник міського голови В.Гнатюк, начальник управління житлово-комунального господарства міської ради О.Ореховський, голова міської організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення А.Мар’янська, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 16 березня 2015 року
Поділитися