Урочистості з нагоди Дня міліції

19грудня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди Дня міліції.

Вітаючи присутніх працівників міліції із професійним святом, міський голова В.Савчук зазначив, що завдяки їх щоденній праці в місті забезпечується громадський порядок, здійснюється захист прав і свобод, життя та здоров’я білоцерківців. Висловив слова вдячності правоохоронцям за їхнє добросовісне виконання професійних обов’язків.

З нагоди свята міський голова нагородив ряд працівників правоохоронних органів почесними грамотами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з наданням матеріальної винагороди, а також передав Білоцерківському міському відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області комп’ютер та талони на пальне.

Працівників правоохоронних органів зі святом привітав голова Білоцерківської районної державної адміністрації В.Маршалок, який  вручив ряду працівників міліції грамоти райдержадміністрації з матеріальною винагородою. Присутні також отримали вітання від Митрополита Білоцерківського та Богуславського Августина та ін..

В ході заходу начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області С.Рудюк вручив співробітникам правоохоронних органів почесні грамоти Головного управління МВС України в Київській області та ін.

В заході взяли участь представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 19 грудня 2014 року
Поділитися