Урочистості з нагоди Дня архітектури України

01 липня  в м. Біла Церква відбулися урочистості з нагоди Дня архітектури України.

Від імені міського голови  В. Савчука присутніх архітекторів міста із професійним святом привітав його заступник В.Гнатюк відмітивши високий рівень професіоналізму представників сфери. Наголосив,  що навіть в складні часи сьогодення в будівельній галузі вони продовжують створювати нові архітектурні шедеври та оригінально прикрашати вулиці Білої Церкви.

З нагоди професійного свята за вагомий внесок у розвиток містобудування та архітектури Білої Церкви нагрудними знаками «Відзнака міського голови» був нагороджений архітектор, директор ТОВ Проектно-будівельна фірма «Аркада»  А.Дубік,  «За заслуги пере містом»- головний архітектор управління архітектури та містобудування міської ради в 1991-2003рр., В.Кузьмін, заступник головного архітектора  управління архітектури та містобудування міської ради в 1995-2000рр. О.Сєдунов, ряду представників сфери були вручені Почесні грамоти виконавчого комітету Білоцерківської міської ради і грамоти управління архітектури  та містобудування міської ради.

В рамках святкування Дня архітектури України було проведено традиційну виставку-конкурс проектів архітекторів Білої Церкви, переможці якого  отримали грамоти та цінні подарунки.

В заході взяли участь депутати міської ради С.Беркут, О.Кучер, Л.Капінус, Г.Дикий, член виконавчого комітету Білоцерківської міської ради В.Яровий, голова Білоцерківської міської організації Національної спілки архітекторів України С.Дем’янюк, голова Білоцерківської міської громадської організації «Асоціація депутатів Білоцерківської міської ради» В.Гламазда, представники громадськості та міських ЗМІ.

 



Опубліковано: 02 липня 2015 року
Поділитися