Урочистості з нагоди Дня архітектури

01 липня в м. Біла Церква відбулися урочистості з нагоди Дня архітектури України.

Від імені міського голови Геннадія Дикого присутніх архітекторів міста із професійним святом привітав голова спостережної ради ТОВ «МЖК-БУД БЦ» Віктор Яровий. Відмітивши високий рівень професіоналізму представників сфери, він наголосив на важливості даної професії, адже саме команда архітекторів створює дизайн міста та робить Білу Церкву більш привабливою, сучасною та неповторною.

З вітальним словом виступив начальник управління містобудування і архітектури Олег Пусков. Зазначив, що, незважаючи на важкі часи в нашій державі, фахівці галузі продовжують створювати нові архітектурні шедеври та оригінально прикрашати вулиці міста.

З нагоди професійного свята, за вагомий внесок у розвиток містобудування та архітектури ряду представників даної сфери були вручені грамоти виконавчого комітету Білоцерківської міської ради і грамоти Білоцерківської районної державної адміністрації.  

В рамках святкування Дня архітектури України було проведено традиційну виставку-конкурс проектів архітекторів Білої Церкви, переможці якого отримали дипломи в десяти номінаціях та цінні подарунки.

В заході взяли участь архітектори, дизайнери, представники міської ради, районної державної адміністрації, громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 02 липня 2016 року
Поділитися