Урочистості з нагоди 80-річчя утворення Київської області

21 лютого делегація з м.Біла Церква на чолі з міським головою В.П.Савчуком взяла участь в урочистому зібранні з нагоди 80-річчя утворення Київської області , яке відбулося в Національному Палаці мистецтв «Україна» (м.Київ).

В урочистостях взяв участь Президент України В.Ф.Янукович, який  привітав жителів Київщини зі святом, зупинився на досягненнях Київської області в різних сферах життєдіяльності, наголосив на важливості створення умов для інвестиційної привабливості Київщини, відмітив необхідність підвищення соціальних стандартів життя жителів області та розробки стратегії подальшого розвитку Київщини з урахуванням втілення започаткованих в державі реформ.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток Київської області, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 80-річчя утворення області  Президент України відзначив ряд працівників підприємств, установ та організацій Київської області державними нагородами України.

Серед нагороджених ізавідуючий спеціалізованим кардіологічним відділенням Білоцерківської міської лікарні № 1 В.Коломієць, який з рук Президента України В.Ф.Януковича отримав свідоцтво про присвоєння йому звання «Заслужений лікар України».

В ході урочистого заходу присутні проглянули святковий концерт, в якому взяли участь народні артисти України  Н.Бучинська, Т.Повалій, М.Поплавський, С.Чахоян, О.Гурець, танцювальна група «Group vrakoforon of crete» (острів Крит, Греція), ансамбль пісні і танцю «Казачий круг» (Російська Федерація), творчі колективи Київської області. 



Опубліковано: 22 лютого 2012 року
Поділитися