Урочистості з нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

08 травня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

 В ході урочистостей міський голова В.Савчук привітав присутніх з одним із найдорожчих і найсвітліших свят – Днем Перемоги. Висловив слова щирої вдячності ветеранам Великої Вітчизняної війни за їх подвиг, який вони здійснили, захищаючи Батьківщину від німецько-фашистських загарбників, проявляючи мужність та героїзм. Відмітив вагому роль ветеранів у патріотичному вихованні молодого покоління, яке гідно продовжує нести звання захисників Вітчизни та наголосив, що ми пам’ятаємо полеглих на полі бою і низько вклоняємося ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни і підняли наше місто з руїн у повоєнні роки.

 Міський голова акцентував увагу на підтримці міською владою тих категорій білоцерківців, які мають статус учасників Великої Вітчизняної війни 1941-1945рр. та особливо - безпосередніх учасників бойових дій, яких в Білій Церкві проживає більш як 400 осіб.

 В ході заходу міський голова В.Савчук побажав ветеранам міцного здоров’я, довголіття, благополуччя та вручив ряду фронтовиків подяки міської ради та її виконавчого комітету з наданням матеріальної винагороди.

 

 

Присутні також отримали вітання від командира 72-ї окремої механізованої бригади, полковника, депутата міської ради А.Грищенка (фракція Партії регіонів).

 На урочистостях були присутні керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, воїни Білоцерківського гарнізону, представники громадськості та місцевих ЗМІ.

В ході заходу присутні мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні акторів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.



Опубліковано: 10 травня 2012 року
Поділитися