Урочистості з нагоди 50-річчя Білоцерківської станції швидкої медичної допомоги

21 вересня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 50-річчя з дня створення  Білоцерківської станції швидкої медичної допомоги (головний лікар – В.Семенченко).

Від імені міського голови В.Савчука присутніх привітав його заступник М.Антонюк, наголосивши, що працівники станції швидкої медичної допомоги найперші приходять на допомогу білоцерківцям при виникненні проблем зі здоров’ям і  своїми злагодженими та  високопрофесійними діями рятують найцінніше, що є в людини – життя.

Висловив слова вдячності колективу станції у складі 300 осіб, побажав, щоб реформування галузі охорони здоров’я та системи надання першої медичної допомоги зокрема, принесло їм тільки подальший розвиток та з нагоди свята вручив заступнику головного лікаря з медичної роботи Білоцерківської станції швидкої медичної допомоги Г.Свіщовій нагрудний знак «За заслуги перед містом», а ряду працівників – грамоти міської ради з наданням матеріальної допомоги.

Присутніх на святі також привітав народний депутат України В.Чудновський, який відмітив важливість першочергового фінансування саме напрямку першої медичної допомоги і необхідність створення всіх умов для належного її функціонування та вручив Почесні грамоти народного депутата колективу станції швидкої медичної допомоги та кращим її працівникам.

В ході урочистостей присутніх також привітали в.о. начальника головного управління охорони здоров’я Київської облдержадміністрації О.Глушаниця, начальник управління охорони здоров’я міської ради А.Рогов, голова міськкому профспілки медичних працівників України Т.Михайловська , які вручили представникам станції швидкої медичної допомоги грамоти та подяки.

В заході взяли участь представники міських медичних установ, засобів масової інформації.

В ході урочистостей присутні мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні акторів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.. П.Саксаганського.



Опубліковано: 21 вересня 2012 року
Поділитися