Урочистості з нагоди 25-ї річниці Будинку органної та камерної музики

11 березня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці Будинку органної та камерної музики (директор – В.Клюєв).

Від імені міського голови В.Савчука колектив закладу із ювілеєм привітав його заступник М.Антонюк, який зазначив, що Будинок органної та камерної музики  відіграє важливу роль в культурному житті міста, адже він вже протягом 25 років є  осередком мистецтва і творчості в Білій Церкві. Відмітив, що даний заклад є культурною та архітектурною прикрасою не лише Білої Церкви, а й всієї України.

Побажав колективу Будинку органної та камерної музики і в подальшому великих творчих здобутків та з нагоди ювілею вручив нагрудний знак «За заслуги перед містом» -  солістці будинку органної та камерної музики, заслуженій артистці України Т.Орловій, а ряд  працівників закладу були відзначені нагородами.

Присутні також прослухали вітальну адресу від голови Київської обласної державної адміністрації В.Шандри.

Колектив Будинку органної та камерної музики також привітали митрополит Білоцерківський і Богуславський Української православної церкви Августин, перший проректор Білоцерківського національного аграрного університету В.Новак та ін..

Протягом заходу присутні мали змогу прослухати твори класичної музики у виконанні солістів  Національного та міського будинків органної та камерної музики, заслужених артистів України.

В заході взяли участь начальник відділу культури та туризму міської ради П.Красножон, начальник управління освіти та науки міської ради Ю.Петрик, представники творчої інтелігенції міста, громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 12 березня 2015 року
Поділитися