Урочистості з нагоди 20-річчя Білоцерківського управління Державної казначейської служби України Київської області

27 квітня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 20-річчя Білоцерківського управління Державної казначейської служби України Київської області.

Міський голова В.Савчук наголосив, що незважаючи на економічну та фінансову нестабільність в державі, колектив управління в повному обсязі забезпечує виконання своїх професійних обов’язків у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів. Подякував їм за співпрацю та вручив нагрудні знаки «Відзнака міського голови» начальнику Білоцерківського управління Державної казначейської служби України Київської області О.Кабачій, начальнику Білоцерківського управління Державного казначейства ГУ ДКУ у Київській області в 1996-2007рр. А.Кваші, заступнику начальника Білоцерківського управління Державного казначейства України у Київській області в 1997-2011рр. Т.Бобраніцькій, а ряду працівників даного управління -  почесні грамоти  і подяки виконавчого комітету міської ради.

Колектив Білоцерківського управління Державної казначейської служби України Київської області із ювілеєм також привітав голова Білоцерківської районної державної адміністрації В.Маршалок та вручив ряду працівників почесні грамоти і подяки Білоцерківської районної державної адміністрації та районної ради.

В заході взяли участь представники міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 28 квітня 2015 року
Поділитися