Урочистості, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-річчю виводу військ з Республіки Афганістан

14 лютого в м.Біла Церква відбулися урочистості, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших  держав та 26-річчю виводу військ з Республіки Афганістан.

В ході заходу  міський голова В.Савчук висловив слова вдячності воїнам-інтернаціоналістам за їх мужність при виконанні військового обов’язку. Наголосив, що вони є прикладом прояву патріотизму для молодого покоління та відмітив, що даній категорії білоцерківців можна завжди доручити виконання будь-яких завдань, і сьогодні вони беруть активну участь у захисті територіальної цілісності та незалежності України. Відмітив, що загиблому під час проведення антитерористичної операції на сході України афганцю та іншим білоцерківцям будуть встановлені пам’ятні меморіальні дошки на фасадах загальноосвітніх навчальних закладів, випускниками яких вони були.

Міський голова В.Савчук акцентував увагу, що соціальний захист воїнів-інтернаціоналістів є одним з пріоритетних напрямків діяльності міської влади.

Міський голова побажав учасникам бойових дій на території інших  держав та їхнім родинам здоров’я і благополуччя та відзначив ряд воїнів-інтернаціоналістів.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 14 лютого 2015 року
Поділитися