Урочистий мітинг та покладання квітів до погруддя Т.Шевченку з нагоди 23-ої річниці Незалежності України

24 серпня в м.Біла Церква відбувся урочистий мітинг та покладання квітів до погруддя Т.Шевченку з нагоди 23-ої річниці Незалежності України.

Міський голова В.Савчук привітав присутніх зі святом, відзначив важливість даної події для становлення та розвитку самостійної соборної України. Зазначив, що це  велике, світле свято, до якого прагнули і йшли цілі покоління, відмітив важливість відновлення   цілісності та суверенітету нашої держави.

Міський голова побажав білоцерківцям мирного життя. Висловив  слова вдячності тим, хто виборював незалежність та акцентував увагу на необхідності виховання молоді на ідеях патріотизму та національної свідомості.

В ході заходу міський голова В.Савчук вручив паспорти громадянина України шістьом учням навчальних закладів міста, яким в серпні ц.р. виповнилось 16 років.

На мітингу також виступив  настоятель церкви Покрови Божої матері, протоієрей М. Пауков (Українська православна церква Київського патріархату).

В заході взяли участь депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, директор департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації Н.Клокар, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 26 серпня 2014 року
Поділитися