Урочистий мітинг та покладання квітів до погруддя Т.Шевченку з нагоди 22-ої річниці Незалежності України

24 серпня в м.Біла Церква відбувся урочистий мітинг та покладання квітів до погруддя Т.Шевченку з нагоди 22-ої річниці Незалежності України.      Міський голова В.Савчук привітав присутніх зі святом, відзначив важливість даної події для створення та розбудови самостійної соборної України та м.Біла Церква. Зазначив, що виборовши незалежність наш народ втілив споконвічну мрію про мирне життя, і тому молодому поколінню, яке не знає тяжких років існування необхідно зробити все, щоб наша Батьківщина стала ще більш заможною, квітучою, високо духовною державою. Акцентував увагу на необхідності виховання молоді на ідеях патріотизму та національної свідомості.

В ході заходу міський голова В.Савчук вручив паспорти громадянина України п’ятьом учням навчальних закладів міста, яким в цьому році виповнилось 16 років.

На мітингу також виступив  настоятель церкви Покрови Божої матері, протоієрей М. Пауков (Українська православна церква Київського патріархату).

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету міської ради І.Шилов, директор департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації Н.Клокар, депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 27 серпня 2013 року
Поділитися