Урочисті збори з нагоди 22-ї річниці Дня Незалежності України

23 серпня в м.Біла Церква відбулися урочисті збори з нагоди 22-ї річниці Дня Незалежності України.

В ході урочистостей міський голова В.Савчук привітав присутніх з національним святом нашого народу, наголосивши, що цей день поєднує величне історичне минуле України і віру у її достойне майбутнє. Відмітив, що завдяки активній громадянській позиції та самовідданій праці громадян нашої Батьківщини, Україну визнано незалежною державою, і щоб досягнути ще більшого розвитку та стати повноційною європейською країною необхідно прикласти максимальних зусиль у втіленні реформ, які започатковані Президентом України В.Ф.Януковичем.

Міський голова охарактеризував основні тенденції соціально-економічного, суспільно-політичного та культурного розвитку міста за останній рік, зупинився  на пріоритетних напрямках роботи міської влади щодо забезпечення життєдіяльності міста.

Під час урочистостей присутні проглянули святковий концерт у виконанні творчих колективів міста та артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

В урочистостях взяли участь депутати Білоцерківської міської ради, заступники міського голови,  члени виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, представники громадськості та місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 27 серпня 2013 року
Поділитися