Урочисті заходи з нагоди Дня захисника України

13-14 жовтня  в м.Біла Церква відбулися заходи з нагоди Дня захисника України.

Зокрема, 13 жовтня відбулися урочистості, в ході яких міський голова В.Савчук привітав присутніх зі святом, зазначив, що цього дня ми вшановуємо ветеранів, воїнів-інтернаціоналістів, офіцерів та всіх, хто брав участь у захисті Батьківщини. Особливі слова подяки висловив учасникам антитерористичної операції, яка проходить на сході нашої держави, акцентував увагу, що вони гідно продовжують нести високі традиції закладені українськими воїнами і  є прикладом для підростаючого покоління. Відзначив, що білоцерківцям, які одні із перших стали на захист України в складі 72-ї окремої механізованої бригади, зенітно-ракетного полку, добровольчих батальйонів було найважче, але вистоявши вони зміцнили українську армію, зробили її професійною, достойною сильної європейської держави.

Під час заходу міський голова побажав захисникам України міцного здоров’я та з нагоди свята вручив грамоти виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з наданням грошових винагород ветерану Другої cвітової війни, учаснику бойових дій, полковнику у відставці П.Гайовому та ряду учасників антитерористичної операції.

Присутніх також привітали військовий комісар Білоцерківського об’єднаного військового комісаріату І.Корба, настоятель церкви Покрова Божої Матері Української православної церкви Київського патріархату М.Гопайнич.

В ході свята ряду учасників АТО були вручені заохочувальні відзнаки Міністерства оборони України та ін..

Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять про загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України. Представники молоді міста поклали квіти до Вічного вогню в парку Слави та до стели на честь Небесної Сотні.

Під час заходу присутні мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні артистів  Київського академічного музично-драматичного театру ім..П.Саксаганського.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, представники громадськості та міських ЗМІ.

14 жовтня з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва на Торговій площі міста відбувся святковий концерт, в ході якого свою творчість білоцерківцям дарували вихованці міських позашкільних навчальних закладів, артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

Цього ж дня також відбувся сільськогосподарський ярмарок, де в широкому асортименті була представлена продукція власного виробництва місцевих виробників та сільгосппродукція підприємств виробників Білоцерківського, Богуславського та Рокитнянського районів. Продукція реалізовувалася за цінами виробника. Організатором сільськогосподарського ярмарку був виконавчий комітет Білоцерківської міської ради.



Опубліковано: 15 жовтня 2015 року
Поділитися