Урочисте закриття літнього мовного табору

05 липня в БНВО «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» відбулося урочисте закриття мовного табору.

Працював літній мовний табір з 21 червня по 5 липня у рамках проекту   Go Camp за участю волонтерів із Туреччини, Мексики, Китаю, Австралії, Єгипту.

 Основною метою  та завданнями табору було створення англомовного середовища, подолання мовного бар’єру як у дітей, так і в дорослих.

Вісім іноземних гостей разом із вчителями англійської мови протягом  цих 10 днів переконали учнів, що процес вивчення іноземної мови може бути цікавим, захоплюючим. Успіх табору залежав від творчості педагогів міста, які доклали максимум зусиль, щоб об’єднати різновіковий та різнонаціональний табір у єдину родину.

З вітальним словом виступив секретар міської ради Борис Смуток. Він висловив своє захоплення та слова вдячності усім учасникам табору за цікаву організацію дозвілля для школярів міста.

Подяки управління освіти і науки Білоцерківської міської ради були вручені родинам, які  гостинно приймали волонтерів у себе, створили їм гарні, комфортні умови проживання та оточили турботою. Також були відзначені студенти ВУЗів, які допомагали організувати роботу табору.

Діти, які відвідували мовний табір отримали сертифікати учасників від проекту Go Camp.

Здається, все вдалося!

Всі учасники проекту із нетерпінням чекатимуть наступного літа, нових вражень, зустрічей. А поки спілкуватимуться у соціальних мережах, зустрічатимуться, переглядатимуть яскраві фото, фільми, переживаючи емоції знову і знову, сумуватимуть за атмосферою табору і радітимуть, що мали нагоду побути тут.

 На свято були запрошені учні, батьки, представники проекту Go Camp, громадськість міста та місцеві ЗМІ.



Опубліковано: 05 липня 2016 року
Поділитися