Урочисте відзначення родин міста, в яких у 2015 році народилися двійні

24 грудня в м. Біла Церква відбулося урочисте відзначення п’ятьох родин міста в яких у 2015 році народилися двійні.

В ході заходу міський голова Г.Дикий наголосив, що Білоцерківською міською радою 31.01.2011р. за №58-05-V1  була затверджена міська  комплексна  програма підтримки  сім`ї, протидії торгівлі людьми, забезпечення гендерної рівності та демографічного  розвитку на період до 2015 р., якою  було передбачено надання допомоги родинам, в яких народилися двійні. Відповідно  даної програми   матеріальну допомогу отримали понад 1500  сімей в яких народилися другі на наступні діти, 126 сімей в яких народилися двійні та 344 сім’ї з числа тих, які опинилися в складних життєвих обставинах.  Слід зазначити, що в  поточному році в 16 білоцерківських  родинах з’явилися двійні.

Міський голова відмітив, що програма позитивно вплинула на збільшення народжуваності та зазначив, що шостий рік поспіль в місті спостерігається позитивна тенденція природного приросту населення, запевнив, що і в подальшому міською владою буде надаватися підтримка таким родинам та ін.

Міський голова Г.Дикий привітав присутніх на заході батьків з народженням двійнят, побажав їм та їхнім дітям міцного здоров’я, вручив подяки міської ради та виконавчого комітету, матеріальну допомогу у вигляді дитячих колясок та квіти.

В заході взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради  М.Антонюк, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 24 грудня 2015 року
Поділитися