Урочисте відкриття головної Новорічної ялинки

25 грудня  в м.Біла Церква відбулося урочисте відкриття головної Новорічної ялинки.

Міський голова Г.Дикий привітав присутніх дітей та дорослих з наступаючим Новим 2016 роком, відмітив, що в цьому році, вперше, головною Новорічною ялинкою буде живе дерево, яке було посаджено напередодні і, в подальшому, радуватиме білоцерківців не один рік. Наголосив, що цей крок є важливим у формуванні в молодого покоління європейських цінностей та дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

Під час свята міський голова акцентував увагу, що в Білій Церкві, в парку культури та відпочинку ім..Т.Шевченка, проводиться комплекс заходів з нагоди Нового року та Різдва Христового – «Біле Різдво в Білій Церкві», запросив  білоцерківців приєднатися до святкування та висловив сподівання, що в наступні роки дана традиція буде продовжена, адже такі свята об’єднують громаду, яка буде успішно розвивати рідне місто.

Міський голова Г.Дикий подякував усім, хто долучився до організації свята, побажав всім білоцерківцям здоров’я, нових здобутків, злагоди та вручив подяки та солодощі всім юним білоцерківцям-учасникам арт-проекту «Ялинкове диво», які взяли участь у виготовлені прикрас для Новорічної ялинки.

Для дітей та гостей свята було проведено святковий концерт та  розважальну програму.В заході взяли участь депутати, начальники ряду управлінь та відділів міської ради,  представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 25 грудня 2015 року
Поділитися