Уклін вам, люди з досвідом життя

28 вересня  в м.Біла Церква відбулися  урочистості  з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку (Дня ветерана).

За дорученням міського голови Геннадія Дикого присутніх ветеранів зі святом привітав керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський, висловивши слова щирої вдячності за їх внесок у економічний, культурний, соціальний розвиток Білої Церкви, адже працюючи все життя  в різних галузях життєдіяльності міста, кожен з них, залишив для майбутнього часточку себе.

Завдяки людям, які сьогодні мають срібно-золотий вік, наше місто, свого часу, стрімко набуло промислового та культурного розвитку. Прикладаючи свої зусилля, творчість, часом, витрачаючи здоров’я вони розбудовували місто, лікували людей, навчали дітей, працювали на підприємствах, йшли нелегким шляхом невдач та перемог.

«Сьогодні, в цей складний час, нам необхідно прислухатися до ваших життєвих порад, досвіду та зберігати для нащадків закладені вами, шановні ветерани, здобутки і  традиції», -наголосив Максим Свірський.

В ході заходу присутні мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні Київського академічного обласного музично-драматичногг театру ім..П.Саксаганського.

 В заході взяла участь начальник управління соціального захисту населення міської ради Тетяна Велігорська.



Опубліковано: 28 вересня 2016 року
Поділитися