Угода про співробітництво між територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області та м.Києві і Білоцерківською міською радою

17 жовтня в м.Біла Церква відбулося спільне засідання колегії територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м.Києві і Білоцерківської міської ради.

В ході засідання, з метою організації взаємодії під час реалізації державної політики у сфері охорони праці та промислової безпеки було підписано угоду про співробітництво між територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області та м.Києві і Білоцерківською міською радою.

Міський голова В.Савчук наголосив, що для Білої Церкви підписання такої угоди дуже важливе, оскільки в місті потужно розвивається промисловий сектор і питання охорони праці, недопущення нещасних випадків на виробництві повинно бути одним з основних в діяльності підприємств. Міський голова акцентував увагу на необхідності проведення просвітницької роботи та інших заходів з питань охорони праці, створення безпечних умов діяльності та ін.

Під час засідання начальник територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Київській області та м.Києві О.Румежак проаналізував стан виробничого травматизму за останні 5 років на Київщині, поінформував про основні заходи, які здійснює управління щодо реалізації державної політики в сфері охорони праці та ін.

В засіданні взяли участь депутати міської ради, заступник міського голови Г.Джегур, начальник відділу організації державного нагляду та управління охорони праці територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м.Києві В.Мошик, начальник Київської обласної державної інспекції з промислової безпеки С.Овчаренко, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 17 жовтня 2013 року
Поділитися