Учнівська акція «У Попасну для малечі зберемо до школи речі»

З 1 вересня 2017 року в закладах освіти міста Білої Церкви тривала акція «У Попасну для малечі зберемо до школи речі», під час якої було організовано збір канцелярського приладдя, та спортивного інвентарю, необхідного для навчання дітей Попаснянського району Луганської області, які проживають практично в зоні проведення антитерористичної операції. Така акція проводиться в місті вже четвертий рік поспіль, і байдужих немає.

 

19 вересня на подвір’ї Білоцерківської загальноосвітньої школи №6 було багатолюдно, адже сюди зійшлися учасники цьогорічної акції. Школярі та педагоги всіх навчальних закладів передали своїм одноліткам не лише зошити, олівці, книги, фарби, а й теплі слова підтримки, сподівання на те, що скоро війна закінчиться й Україна житиме в мирі. Представники учнівського активу від БЗШ №20 запевнили, що завжди підтримуватимуть тих, кому ця підтримка необхідна.

 

Від імені начальника управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю. Ф. Петрика до учнів, педагогів і батьків зі словами вдячності за милосердя, доброту й щедрість звернулася начальник відділу позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти і науки Щербань Лариса Олексіївна. Освітяни Білої Церкви пишаються такою молоддю, яка переймається проблемами інших, адже чужої біди не буває. І якщо разом боротися зі злом, разом допомагати, то швидше можна здобути таку омріяну перемогу.

 

Чудово, що є такі люди, як Гордієнко Володимир Михайлович, учасник бойових дій, військовослужбовець батальйону ім. Кульчицького, нині волонтер, який із радістю погодився доставити цінний багаж та теплі слова підтримки до Попаснянського району. Він разом зі своїми побратимами завжди відгукується на прохання підтримати, допомогти. Володимир Михайлович у свою чергу висловив вдячність білоцерківським дітям за постійну підтримку військовослужбовців батальйону особливого призначення імені генерала Кульчицького, показав дітям фото пам’ятника загиблим героям, до будівництва якого були причетні і вони, адже збирали кошти, макулатуру.

 

Хай Бог береже українських дітей, воїнів, волонтерів, український народ, усю нашу Україну!


Опубліковано: 21 вересня 2017 року
Поділитися