У загальноосвітніх навчальних закладах Білої Церкви проведено ремонти

Нещодавно в усіх навчальних закладах Білої Церкви пролунав Перший дзвінок, ознаменувавши початок нового навчального року. Усі, хто переступив поріг шкіл, дитячих садочків, мабуть помітив ті зміни, які відбулися з ними протягом літа: поки дітки та педагоги відпочивали, тут тривала кропітка робота.

 

Велика увага міською владою приділяється питанню оновлення матеріально-технічної бази навчальних закладів.

 

Із бюджету розвитку на проведення капітальних ремонтів цьогоріч було виділено близько 28 млн грн, що дало можливість вирішити низку багаторічних проблем: капітальні ремонти спортивних майданчиків, і покрівель, заміну вікон на металопластикові, ремонти коридорів, санвузлів тощо.

 

Так, у СЗОШ №7 було відремонтовано фасад зсередини приміщення, замінено вікна та встановлено решітки; у ЗОШ №5 – проведено заміну вікон та облаштовано спортивний майданчик; №№4, 6 та 9 проведено ремонтні роботи з відновлення санвузлів; у ЗОШ №8 (БНВО «Звитяга») – відремонтовано туалетні кімнати, замінено сантехніку у господарському блоці; у школах у ЗОШ №13 було проведено роботи з облаштування вхідної групи. У минулому році у цій школі було додатково відкрито три групи для дошкільнят, розраховані на 70 дітей; у СЗОШ №19 – зроблено увесь запланований обсяг ремонтних робіт (дах, відмостка, ремонт всередині, замінено вікно).

 

У низці навчальних закладів було облаштовано спортивні об’єкти. Зокрема, у СЗОШ №1 облаштовано баскетбольний майданчик; у ЗОШ №4 – розпочато і проводиться будівництво футбольного поля – команд школи цього року здобула перемогу в загальноміському футбольному турнірі. У ЗОШ №5 та 6 за рахунок фінансування  з обласного та місцевого бюджетів виконано роботи з будівництва футбольних майданчиків зі штучним покриттям. Рішенням міської ради від 07 вересня ц.р. ці два об’єкти були безоплатно передані на баланс управління освіти і науки міської ради.

 

У цілому в цьому році було виділено більше 4 млн грн для облаштування нових спортивних майданчиків на території шкіл Білої Церкви.

 

Не на словах, а на конкретних діях кожен може пересвідчитися: міська влада докладає максимум зусиль для забезпечення ефективного функціонування галузі освіти Білої Церкви та її подальшого розвитку, створення умов для рівного доступу до освіти жителів Білої Церкви.

загальноосвітніх навчальних закладах Білої Церкви проведено ремонти


Опубліковано: 20 вересня 2017 року
Поділитися