У Білій Церкві визначено переможця конкурсу на перевезення пасажирів маршрутом №25

14 лютого  відбулося засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування  №25.

 Конкурс проводився відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 (зі змінами), рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 23 листопада 2021 року № 796 «Про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування Білоцерківської міської територіальної громади №25 «вул. Ярмаркова-Житловий масив Піщаний».

Організатором конкурсу є виконавчий комітет Білоцерківської міської ради.

Умови конкурсу визначені рішенням виконавчого комітету міської ради від 11 жовтня 2016 р. №438 «Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування м. Білої Церкви» (зі змінами).

Під час проведення конкурсу начальник відділу транспорту та зв’язку міської ради Олена Шевченко  ознайомила присутніх з умовами конкурсу з перевезення пасажирів на даному автобусному маршруті загального користування та вимогами до конкурсантів.

Визначено, що для обслуговування маршруту №25 (вул.Ярмаркова-Житловий масив Піщаний»-с.Городище (с.Глибочка-с.Пилипча) необхідно три транспортні засоби (два – безпосередньо на маршруті та один - резервний). Автобуси, місткістю 22 пасажиромісця  мають здійснювати 12 рейсів щоденно з визначеним інтервалом руху.  Крім того, транспортні засоби мають відповідати усім встановленим вимогам.

На конкурс щодо обслуговування маршруту №25 надійшла пропозиція від ТОВ «Білоцерківський автобусний парк». Наразі дане транспортне підприємство обслуговує маршрут за тимчасовим договором.

У ході заходу начальник відділу транспорту та зв’язку міської ради Олена Шевченко відкрила конкурсні пропозиції, які надійшли з дотриманням всіх чинних нормативно-правових актів. Ознайомила із переліком запропонованих підприємством  автобусів на обслуговування маршруту та інвестиційними зобов’язаннями щодо оновлення рухомого складу.

Директор ТОВ «Білоцерківський автобусний парк» Андрій Старинко поінформував присутніх про автобусний парк, який забезпечує функціонування шести маршрутів громадського транспорту у Білоцерківській міській територіальній громаді; наявні диспетчерську базу, ремонтні зони, необхідне медичне забезпечення, що дозволяє підприємству працювати на території громади тощо. Зупинився на перспективах щодо оновлення рухомого складу.

Членами конкурсної комісії були підняті питання щодо забезпечення  низькопідлоговим транспортом, дотримання температурного режиму у літній та зимовий періоди; обладнання автобусів GPS-трекерами, аудіо- та візуальними засобами інформування пасажирів про зупинки маршрутів. Також обговорили питання необхідності дотримання графіків руху, перевезення пільгових категорій населення, облаштування кінцевих зупинок маршрутів  та ін.

Члени конкурсного комітету одноголосно підтримали призначення ТОВ «Білоцерківський автобусний парк» на обслуговування маршруту №25. З підприємством буде підписано договір на п’ять років з умовою виконання інвестиційних зобов’язань.

 

У Білій Церкві визначено переможця конкурсу на перевезення пасажирів маршрутом №25


Опубліковано: 14 лютого 2022 року
Поділитися