У Білій Церкві відбулися змагання з шашок серед працівників дошкільних навчальних закладів міста членів профспілки

   19 квітня відбулися перші в Білій Церкві змагання з шашок серед працівників дошкільних навчальних закладів міста. Організаторами заходу виступили ДЮСШ «Юність», управління освіти та науки Білоцерківської міської ради і міська організація Профспілки працівників освіти і науки України. Змагання проводяться з метою пропаганди фізичної культури і спорту, популяризації шашок-64, підвищення рівня гри, визначення найсильніших гравців в залік VII Спартакіади.

 

    Учасників змагань привітав начальник управління освіти та науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик: «Сподіваюсь, що цей турнір стане традиційним. Про його значимість говорить те, що головним суддею змагань виступила майстер спорту України міжнародного класу, суддя національної категорії, триразова чемпіонка світу Надія Чижевська, яка є тренером збірної України з шашок. Тобто рівень цих змагань досить високий».

 

    В спортивному заході прийняли участь 24 команди. У результаті змагань призери визначились наступним чином:

І місце – Леонід Гагарін – обслуговуючий будівель ДНЗ № 31;

ІІ місце – Наталія Гоц– вихователь ДНЗ № 24;

ІІІ місце – Ірина Садлівська – діловод ДНЗ № 26;

ІV місце – Катерина Герасименко – вихователь ДНЗ № 36;

V місце – Олена Зубань – вихователь-методист ДНЗ № 29.

 

    Переможці змагань нагороджені грамотами та грошовими винагородами  від міської профспілки.

 

    В заході також взяли участь начальник відділу з питань фізичної  культури і спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько, голова Білоцерківської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Валентин Чепурченко, директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко та представники управління освіти та науки Білоцерківської міської ради.

 

    Організатори змагань вітають переможців і бажають їм наснаги і віри в себе та висловлюють вдячність тренерам-суддям ДЮСШ за надання допомоги у суддівстві змагань.

 

 

У Білій Церкві відбулися змагання з шашок серед працівників дошкільних навчальних закладів міста членів профспілки


Опубліковано: 19 квітня 2017 року
Поділитися