У Білій Церкві відбулося закриття літніх пришкільних таборів

23 червня у Білій Церкві відбулося закриття літніх пришкільних таборів, які працювали при 15 навчальних закладах міста, починаючи з 06 червня ц.р.

 

Заступник міського голови Ольга Настіна та начальник управління освіти та науки міської ради Юрій Петрик взяли участь у закритті табірної зміни лідерів учнівського самоврядування «Успішний крок» при Білоцерківській гімназії №2. Цього року на відпочинок до них завітала 131 дитина, в т.ч. 19 дітей та 2 викладачі з м.Попасна Луганської області.

 

Ольга Настіна висловила сподівання, що започаткувана управлінням освіти та науки Білоцерківської міської ради традиція приймати гостей із Попасної буде продовжуватися і надалі.

 

Юрій Петрик звертаючись до присутніх зазначив: «Я хочу, аби ці враження, які ви отримали в таборі, друзі, яких ви тут знайшли, залишились на все життя. Щоб наші друзі з міста Попасна взяли з собою тільки позитивні враження і передали вітанням від білоцерківських дітей. Тому що ми єдині. Ми – Україна».

 

Під час зміни при таборі працювало 6 загонів, які мали різні спрямування. У рамках заходу діти виступили зі святковою програмою: співали пісні, демонстрували хореографічні, поетичні та акторські таланти.

 

Учителі та учні з м.Попасна висловили вдячність за теплий прийом, та нагородили представників місцевої влади символічними подарунками із зображеннями їхнього міста. У свою чергу, представники управління освіти та науки разом із вихователями табору подарували попаснянським гостям персональні фотоколажі.

 

Захід завершився видачею дипломів кожному учаснику табірної зміни «Успішний крок».

 

У ходу заходу взяли участь освітяни, представники громадськості та ін.

У Білій Церкві відбулося закриття літніх пришкільних таборів


Опубліковано: 23 червня 2017 року
Поділитися