У Білій Церкві стало на одного почесного члена «Золотого фонду» міста більше

02 жовтня міський голова Геннадій Дикий вручив свідоцтво про включення до членів «Золотого фонду» міста, за заслуги перед містом, начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Юрію Кузнєцову у зв’язку із його виходом на пенсію.

 

Міський голова відмітив, що Юрій Олександрович своїм працелюбством, самовідданим служінням справі, високою культурою, значними звершеннями служить взірцем для жителів міста. «Ми вдячні Юрію Олександровичу за його відданість своїй професії і бажаємо подальших успіхів у житті», - зазначив Геннадій Дикий.

 

Юрій Кузнєцов з липня 1980 року працював у Забайкальському військовому окрузі на посаді начальника штабу - заступника командира мотострілецького батальйону, начальника штабу – заступника командира полку. Також з травня 1985 року по вересень 1987 року він проходив службу в Афганістані на посаді заступника командира 177-го мотострілецького полку 108-ї мотострілецької дивізії та командира 122-го мотострілецького полку 201-ї мотострілецької дивізії. При виконанні своїх службових обов’язків проявив високі командні та організаторські здібності в організації бойових дій та побуту підлеглих. За особливі заслуги в організації та керівництві військами нагороджений орденами: Червоної Зірки, За службу Батьківщині у збройних силах 111 ст., Знак Пошани.

 

Варто наголосити, що Юрій Кузнєцов з березня 1993 року, тобто вже 24 роки, був незмінним начальником управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населенння Білоцерківської міської ради.

 

До виконання своїх службових обов’язків він ставився відповідально, багато зусиль прикладав для забезпечення техногенно-екологічної безпеки міста. Постійно проводив роботу щодо удосконалення цивільного захисту. В критичних умовах діяв активно, рішення приймав обгрунтовані. Особисто неодноразово проводив розмінування боєзарядів в т.ч. авіаційних бомб. Приймає активну участь в громадському житті міста, має авторитет серед керівництва міста, керівників підприємств, установ, закладів міста та підлеглих. Проводить активну роботу серед учасників бойових дій в Афганістані та членів їх сімей.

 

Юрій Олександрович неодноразово відзначався керівництвом органів місцевого самоврядування за активну дієву громадську та службову діяльність. Нагороджений «Відзнакою міського голови» та відзнакою «За заслуги перед містом».



Опубліковано: 03 жовтня 2017 року
Поділитися