Турнір з художньої гімнастики «Golden Stars» під патронатом Національного Олімпійського комітету України

З 14 до 16 листопада у Білій Церкві відбувався турнір з художньої гімнастики «Golden Stars» під патронатом Національного Олімпійського комітету України. Змагання проходили вже шостий рік поспіль у приміщенні спортивного комплексу комунального закладу Білоцерківської міської ради ДЮСШ «Юність» (директор – Володимир Корнієнко, заступник Голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області). Турнір проводиться традиційно в листопаді, починаючи з 2014 року. Головним суддею змагань виступила суддя національної категорії Ірина Масликова.

У змаганнях взяли участь 10 команд – близько 250 гімнасток віком від 5 років до 18 років. Зокрема це команди з м. Київ «Школа Дерюгіних», СК «Кристал», спортсмени з таких міст як Одеса, Полтава, Запоріжжя, Харків, Черкаси. Білу Церкву представляли команди «Спартак» та ДЮСШ «Юність.

Медалі та кубки розігрувались в трьох категоріях складності в кожній віковій групі.

Медалі в групових вправах розігрувалися за програмами майстер спорту, кандидат у майстри спорту І, ІІ, ІІІ розрядів.

І місце в групових вправах за програмою  майстер спорту (5 м’ячів), (2 пари булав + 3 обруча) 2003-2005 р.р.н. посіла команда ДЮСШ «Юність» м Біла Церква.

І місце в групових вправах за програмою кандидат у майстри спорту розряду (5 стрічок), (5 обручів) 2004-2006 р.н. посіла команда ДЮСШ «Юність» м Біла Церква

І місце групових вправах за програмою ІІ розряду (5 б/п), (5 м’ячів) 2008 р.н. виборола команда ДЮСШ «Юність» м Біла Церква.

І місце групових вправах за програмою ІІІ розряду (5 б/п) 2009 р.н. здобула команда «Спартак», м Біла Церква.

Нагородження переможців та призерів розділили на дві частини. На другий день нагородили гімнасток 2009 р.н. та молодших, третій день змагань закінчився нагородженням гімнасток 2010 -2001р.р.н. та переможців в групових вправах.

У заході взяли участь: начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської  ради  Інна Паливода, заступник начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради –  Валентина Коросько,  член Національного Олімпійського Комітету України, голова відділення Національного Олімпійського Комітету України в Київській області, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України,  директор навчально-наукового інституту спеціальної фізичної бойової підготовки та реабілітації, професор університету державної фіскальної служби України – Ігор  Малинський, заступник голови відділення Національного Олімпійського Комітету України Київської області, член відділення національного олімпійського комітету в Київській області Андрій Новохацький; начальник центру студентського спорту університету Державної фіскальної служби України – Вадим Гаєвий.

Всі переможці та призери були нагородженні дипломами, медалями, кубками та цінними подарунками на згадку про турнір.

Турнір з художньої гімнастики «Golden Stars» під патронатом Національного Олімпійського комітету України


Опубліковано: 25 листопада 2019 року
Поділитися