Турбота про дошкільнят

На Київщині триває активна робота щодо розбудови дошкільних навчальних закладів. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк під час урочистого відкриття дитячого садочка «Веселка» у Гаврилівці Вишгородського району.

 - У рамках соціальних ініціатив Президента України зусилля влади на Київщині спрямовано саме на будівництві та реконструкції дошкільних закладів освіти, - наголосив Анатолій Присяжнюк. - З початку року в області було відкрито та реконструйовано 16 садочків та створено понад 1800 додаткових місць.

Як зазначив губернатор Київщини, виконуючи доручення Президента України, ми повинні забезпечити доступ кожної дитини якісною дошкільною освітою.

- Сьогодні пріоритетне завдання влади – турбота пор інтереси дитини, ї майбутнє. Саме соціальні ініціативи орієнтир – для подальшого руху країни, тому робитимемо все, щоб діти отримували доступну та якісну освіту, - сказав Анатолій Присяжнюк.

Тільки цьогоріч на Київщині вдалося через суди повернуто 15 дошкільних закладів. Загалом керівництво області до кінця року планує створити три з половиною тисячі нових місць у дитсадках.

Реконструкцію дитячого навчального закладу було проведено за допомогою обласного, місцевого бюджетів, та меценатів, що свідчить про розвиток державно-приватного партнерства. Усього на відновлення будівлі «Веселка» було використано майже 3, 5 млн. гривень. У приміщенні було встановлено нові вікна та двері, систему опалення та водопостачання, а також повністю замінили фасад та покрівлю будівлі.

Під час робочої поїздки Анатолій Присяжнюк ознайомився з ремонтом усієї школи перевірив навчальні кабінети, а також відвідав актову залу.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 01 жовтня 2013 року
Поділитися