Цього року «YURIEV OPEN» зібрав 245 спортсменів

26 – 27  жовтня в Білій Церкві на Льодовій арені  відбулося феєричне дійство - відкритий чемпіонат міста  з фігурного катання на ковзанах «YURIEV OPEN».

У змаганнях взяли участь 245 юних спортсменів з усієї України! На білоцерківський лід зі своєю програмою, крім господарів змагань, виїхали фігуристи з Богуслава, Києва, Вінниці, Дніпра, Львова, Кропивницького, Кременчука, Кривого Рогу, Харкова, Тернополя, Львова, Одеси та Запоріжжя. Різноманітним був і вік спортсменок: найстаршій учасниці  - 18 років, наймолодша – 2016 року народження.

Не зважаючи на  крижану прохолоду, арена приваблювала  вболівальників  яскравими костюмами, запальною музикою, оригінальною постановкою виступів  та неабиякою майстерністю учасників. Разом з оплесками після кожного виступу на лід летіли іграшки, цукерки та подарунки.

26 жовтня відбулося відкриття чемпіонату, в якому взяли участь начальник управління з питань молоді і спорту міської ради Інна Паливода, директор Комунального закладу Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон» В’ячеслав Веред та журналісти місцевих ЗМІ.

Під час урочистостей відбувся парад учасників, а також  церемонія нагородження призерів  та переможців першого дня змагань у різних вікових групах.  Подарунками від спонсорів змагань були нагороджені всі учасники, а  на переможців, як завжди, чекали  разом з подарунками ще й  дипломи, медалі, кубки та квіти.

 

Цього року «YURIEV OPEN» зібрав 245 спортсменів


Опубліковано: 28 жовтня 2019 року
Поділитися