Територіальний центр Білої Церкви – приклад для інших

Нещодавно, відповідно до розпорядження голови Київської облдержадміністрації Олексія Чернишова, відбулося засідання колегії Департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації.

Відкрив засідання колегії заступник голови облдержадміністрації В’ячеслав Кучер. Він підкреслив важливість якісного та повного виконання всіх державних та обласних програм щодо соціального захисту населення, подякував працівникам управлінь, терцентрів та інтернатів за велику людяну роботу, окреслив завдання до кінця 2019 року.

Директор департаменту соціального захисту населення Київщини Ігор Мещан доповів про підсумки роботи органів соціального захисту області за січень-жовтень 2019 року.

Також виступили директор Обласного центру зайнятості Денис Дармостук, заступник директора Олександр Вінник та інші.

На колегії визначили тактичні цілі до кінця поточного року та окреслили плани на 2020 рік.

Надзвичайно приємно, що Директор департаменту соціального захисту населення Київщини Ігор Мещан відзначив візит  голови Київської обласної державної адміністрації Олексія Чернишова до Білої Церкви, який відбувся18 листопада ц р.  У ході візиту голова КОДА ознайомився з роботою Комунальної установи Білоцерківської міської ради «Територіальний центр надання соціальних послуг». Очільник Київщини відмітив, що приємно здивований уважним ставленням як міської влади, так і працівників центру, до осіб похилого віку, соціально незахищених верств населення.  Також висловив вдячність керівництву та працівникам територіального центру за сумлінну працю та увагу, яку вони приділяють людям. Олексій Чернишов наголосив, що таких закладів має бути більше. Було відзначено, що КУ БМР "Територіальний центр надання соціальних послуг" на даний час є найкращим серед територіальних центрів у Київській області. Саме тому планується виїзне засідання Департаменту соціального захисту КОДА на базі нашого закладу.

У засіданні колегії Департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації взяла участь директор КУ БМР «Територіальний центр надання соціальних послуг» Ірина Дога.

Територіальний центр Білої Церкви – приклад для інших


Опубліковано: 25 листопада 2019 року
Поділитися