Терезине – 11 територіальна одиниця, що відзначила День села

23 серпня, у День Державного прапора України, свій «день народження», вперше у складі Білоцерківської міської територіальної громади, відзначило селище Терезине.

Свято розпочалося зі змагань з першості з волейболу, дитячих розваг та виставки народних умільців селища. Усі охочі мали змогу зробити стильний аквагрим, тимчасові «тату» хною та пострибати на батуті.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого із привітаннями до жителів селища звернулася його перший заступник Інна Новогребельська: «Більше 200 років тому було засноване ваше селище, у якому живуть працьовиті, щирі та віддані своїй Батьківщині люди. Терезине хоч територіально і невелике, проте одне із найрозвиненіших на території нашої громади. Ви дуже великі молодці - любите своє селище і розвиваєте його, бережете свою землю, створюєте нові робочі місця. Міська влада робить усе можливе для удосконалення і покращення життя».

Продовжуючи традицію, Інна Новогребельська привітала наймолодших і найстарших жителів села. Цінні подарунки отримали й сімейні пари, які відзначають золоте весілля та подружжя, які цього року взяли шлюб. Не залишилися без уваги й родини у яких за останній рік з’явилося поповнення.

Окремо привітали ветерана Великої Вітчизняної Війни Павла Чорного.

Також були вручені грамоти ряду жителів Терезиного, які працюють у різних сферах його життєдіяльності і своєю щоденною працею розвивають рідне селище.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих героїв та всіх захисників України.

Зі щирими словами вітань до присутніх також звернулася староста селища Світлана Житовоз.

Творчими дарунками жителів вітали актори Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського, хореографічний колектив «Магія танцю», хоровий колектив «Родина», вихованці Білоцерківських шкіл мистецтв №4 та 6, фольклорно-етнографічний ансамбль «Родинонька» та інші.

Після насиченої програми усі присутні досхочу могли повеселитися на дискотеці.

На заході також була присутня заступник міського голови Катерина Возненко.

День села Терезине - 23.08.2021


Опубліковано: 23 серпня 2021 року
Поділитися