Свято проводів зими і зустрічі весни

16 березня в м.Біла Церква відбулися заходи з нагоди проводів зими і зустрічі весни «Зиму проводжаємо – весну зустрічаємо».

Відкриваючи свято, міський голова В.Савчук привітав присутніх жителів міста з «Масляною», висловив слова вдячності за їх невтомну працю і побажав всім затишку, достатку в родинах та здійснення мрій.

Присутні також отримали вітання від Архієпископа Білоцерківського і Богуславського Августина, депутата Київської обласної ради А.Даниленка (фракція Партії регіонів), голови Білоцерківської районної державної адміністрації А.Немни.

В ході свята відбувся ярмарок, на якому була представлена в широкому асортименті продукція власного виробництва місцевих виробників та сільгосппродукція підприємств-виробників Білоцерківського району, яка реалізувалась за цінами виробників. Жителі міста мали змогу проглянути виступи творчих і професійних колективів Білої Церкви та району, взяти участь у спортивних змаганнях, конкурсах та розвагах. На святі також відбувся конкурс млинців.

В заході взяли участь депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, представники громадськості, молодь міста, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 18 березня 2013 року
Поділитися