Свято останнього дзвоника

25 травня в м.Біла Церква відбулося свято останнього дзвоника в загальноосвітніх школах міста.

Освітня система Білої Церкви представлена 25 загальноосвітніми навчальними закладами, в яких навчається 18 316   учнів. У цьому навчальному році  1525 випускників одержать атестати про повну загальну середню освіту, свідоцтва про базову середню освіту отримають - 1738  учнів.

Цього дня міський голова В.Савчук відвідав загальноосвітню школу І-ІІІст. №15 (директор – Н.Слободянюк), де привітав учнів, вчителів та батьків зі Святом останнього дзвоника, наголосив, що даний навчальний заклад виховує достойних громадян держави, які мають високі досягнення у навчанні, спорті та мистецтві, підтримує свої традиції та повністю відповідає рівню інклюзивної освіти.

Міський голова побажав учням під час літніх канікул вдалого дозвілля, відмітив, що відповідно до доручення Президента України В.Ф.Януковича в Білій Церкві організовуються заходи з оздоровлення та відпочинку дітей, а випускникам навчального закладу - успіхів під час державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання, здійснення мрій та високих досягнень в житті.

Присутніх на святі також привітали депутат міської ради,  начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, кандидат економічних наук, доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Білоцерківського національного аграрного університету О.Клокар та ін.

В ході свята за перемогу в олімпіадах різних рівнів ряд учнів загальноосвітньої школи І-ІІІст. №15 були нагороджені грамотами та дипломами департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки міської ради.

На заході були присутні депутат міської ради С.Беркут, начальник Білоцерківської виправної колонії  №35 А.Коменотрус та ін.

У проведенні свята останнього дзвоника в загальноосвітніх закладах міста взяли участь депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, начальники управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 27 травня 2013 року
Поділитися