Свято останнього дзвоника

27 травня в м. Біла Церква відбулося свято останнього дзвоника в загальноосвітніх закладах міста.

Освітня система Білої Церкви представлена 27 загальноосвітніми навчальними закладами. У цьому навчальному році  1205 випускників одержать атестати про повну загальну середню освіту, свідоцтва про базову середню освіту отримають - 1530  учнів.

Міський голова Геннадій Дикий відвідав Білоцерківську загальноосвітню школу I-III ступенів № 15 (директор – Н.Слободянюк) та привітав школярів і випускників із закінченням навчального року: "Сьогодні закінчується один етап вашого життя, починається інший. Напевно, він буде дещо складнішим, але я вірю в те, що при бажанні він буде для вас успішним. Ви зможете досягти тих цілей, які ставите перед собою. Дорогі випускники, ви  вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Я впевнений, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя, справжніми патріотами своєї країни та станете просто гарними людьми! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення  мрій".

Міський голова вручив подяку міського голови учню школи О.Студзінському та свідоцтво кращому спортсмену з неолімпійських видів спорту – С.Набранчуку.

На святі останнього дзвоника в Білоцерківській ЗОШ I-IIIступенів № 15 був присутній  начальник управління освіти та науки міської ради Ю.Петрик, який також привітав зі святом присутніх та висловив побажання досягнути високих успіхів школярам, випускникам та педагогічному колективу.

Цього ж дня Г.Дикий відвідав інші навчальні заклади міста, зокрема, Білоцерківське навчально-виховне об’єднання «Перша Білоцерківська гімназія – школа I ступеня» (директор – С.Наконечний), де також привітав учнів та випускників зі святом останнього дзвоника.

У проведенні свята останнього дзвоника в загальноосвітніх закладах міста взяли участь депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, представники громадськості міста, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 27 травня 2016 року
Поділитися