Святкування Дня молоді

29 червня в м. Біла Церква відбувся ряд заходів з нагоди Дня молоді.

Зокрема, в ході святкової програми, відбувся VІ Білоцерківський молодіжний фестиваль «Дорога до Юр`єва. Доба Героїв», під час якого білоцерківці мали змогу відвідати ярмарок народних майстрів, майстер-класи старовинних ремесел, проглянути виступи музичних колективів та шкіл старовинного танцю, лицарські турніри, конкурси та ін..

Для молоді міста був проведений фестиваль настільних інтелектуальних ігор. Білоцерківці мали змогу проглянути показові виступи технічних гуртків (авто та авіа – шоу) позашкільних закладів відділу у справах сім’ї та молоді міської ради, для дітей Білої Церкви було проведено конкурсно-розважальна програма «Дивосвіт запрошує!».

В рамках свята в місті відбулася акція «Молодь  за здоровий спосіб життя», обласний фестиваль здорового способу життя «Street workout - здорове покоління» та відкритий чемпіонат Київської області з стрітболу серед юнаків та дівчат.

Цього дня також жителі міста мали змогу взяти участь у фотоконкурсі «Біла Церква – студентське місто» та проглянути фотовиставку «Панорама» із святковою програмою .

В ході заходу також було проведено презентацію міських молодіжних громадських організацій та ініціативних груп молоді, велику святкову програму презентував  парк культури та відпочинку ім. Т.Шевченка .

Завершилися святкові заходи вогняним шоу.

В заходах взяли участь представники міських молодіжних громадських організацій та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 30 червня 2015 року
Поділитися