Святково – розважальна програма з нагоди 984 - ї річниці з дня заснування міста Біла Церква

З нагоди дня міста благодійним фондом «Рух Молоді» був організований загальноміський велопарад, в якому взяли участь 240 мешканців . За умовами вело параду, організатор за кожного учасника передасть 10грн Білоцерківській волонтерській групі, що опікується потребами наших військових на Сході України.

Відбулись змагання зі стрітворкауту «Битва районів» (організатор - МВП ВГО «Стріт Воркаут Україна», в якій взяли участь 4 команди з різних мікрорайонів міста. Команди змагалися за головний приз - сертифікат на встановлення сучасного комплексу для занять воркаутом «Рух Молоді» в своєму районі. За результатами змагань кожна з команд набрала певну кількість балів, за якими і було визначено переможця, а саме:
I місце - Дракони (Залізничне селище) 712 балів;
II місце - F-5 (Центр) 594 бали;
ІІІ місце - Skylight (Леваневського) 485 балів;
Команда Flowless (Піонерська)набрала 466 балів.

Всі призери отримали дипломи, медалі та призи.

Також були організовані показові виступи з карате – до та фрі-файту.

Квартал проектів та відкритий лекторій.

На центральній площі міста діяв квартал проектів на якому були представлений презентаційний тент Комунального підприємства «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви», де білоцерківці мали змогу познайомитися з напрямками роботи підприємства та надати свої ідеї щодо розвитку Білої Церкви.

Також на кварталі проектів були презентовані - Алея міжнародного партнерства, Центр волонтеріату, «Музей під відкритим небом», «Школа малого та середнього підприємництва», «МАГІС» - муніципальна аналітична геоінформаційна система, ряд проектів «Команди змін».

Поруч були розміщені презентаційні намети – Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, НГО “HUB”, ГО “Зміни Білу Церкву”, ГО “Технократія”, ГО Білоцерківський осередок ВМГО «Молода Просвіта» ті інші.

В рамках кварталу проектів діяв відкритий лекторій, де білоцерківці мали змогу прослухати лекції щодо “Бренду міста», «Безпечного міста», інших лекцій про місто та міські проекти.

Також вулицями міста курсував «Туристичний тролейбус».

Дитячі розважальні заходи

Для дітей було організовано ряд конкурсів та розважальних заходів. А саме – ГО «Самопоміч» організувала вуличний фестиваль «Сімейна карта мрій», де мрії дітей та батьків були втілені на папері як яскравий святковий колаж. Також були проведені наукові шоу «Скарби природи», «Магія чи наука», конкурс «Мала Хала Буда», діяв парк творчості та натхнення.

Для найменших жителів Білої Церкви були проведені «Перегони немовлят», переможцями яких стали - Остоматій Мілана, Сидорець Олександр, Котляренко Уляна.

В рамках святкування Дня міста були проведені фестиваль вуличної їжі «Білоцерківський лоб стер», фестиваль «Медограй», пісенний конкурс «Співати варто», діяла Мистецька алея.

Закінчилось святкування великим концертом за участю відомих українських гуртів - «ТНМК», «Нерозгадані», «Хамертон».




Опубліковано: 11 вересня 2016 року
Поділитися