Святковий вечір з нагоди Дня працівників культури

09 листопада в м. Біла Церква відбувся святковий вечір з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Від імені міського голови Геннадія Дикого присутніх із святом привітав його радник Микола Антонюк, який відмітив, що культура лежить в основі розвитку української держави. Працівники даної сфери є митцями, які зберігають, розвивають і відтворюють безцінні духовні скарби нашого народу.

Микола Антонюк зауважив, що працівники культури забезпечують і підтримують на належному рівні культурно-освітню роботу в місті Біла Церква. Їх вихованці стають переможцями тих чи інших конкурсів як державного, так і міжнародного рівнів та  здобувають заслужені нагороди. Також, радник міського голови зазначив, що останніми роками значно піднявся рівень творів та робіт майстрів народного мистецтва, які представлені жителям нашого міста.

«Особливу увагу хотів би звернути на ветеранів галузі культури – саме вони і їх плідна та неоціненна праця стали запорукою розвитку культури в Білій Церкві та зробили наше місто культурною столицею Київщини», - сказав Микола Антонюк. Він висловив слова вдячності присутнім за гідну працю, побажав здоров`я, успіхів, благополуччя, творчого натхнення та мирного неба.

Під час урочистостей грамотами та подяками управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації,  Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету та відділу культури і туризму міської ради  відзначили кращих працівників сфери.

В ході свята присутні мали змогу проглянути концерт у виконанні акторів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П. К. Саксаганського.

В заході взяли участь представники міських установ культури, майстри народного мистецтва, громадськість та журналісти міських ЗМІ.



Опубліковано: 09 листопада 2016 року
Поділитися