Святкове богослужіння з нагоди 20-ліття архієрейського служіння керуючого єпархією, архієпископа Білоцерківського і Богуславського Августина

23 вересня в м. Біла Церква, у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, відбулося святкове богослужіння, з нагоди 20-ліття архієрейського служіння керуючого єпархією, архієпископа Білоцерківського і Богуславського Августина, яке очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир.

За Божественною літургією Його Блаженству співслужили митрополити: Вишгородський і Чорнобильський Павел, Миколаївський і Очаківський Питирим, архієпископи: Бориспільський Антоній, Білоцерківський і Богуславський Августин, Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, Городницький Олександр, єпископи: Хотинський Мелетій, Фастівський Даміан, духовенство Білоцерківської, Київської, Львівської та Житомирської єпархій.

Після закінчення літургії Блаженніший Митрополит Володимир привітав архієпископа Августина з 20-річчям хіротонії та побажав йому здоров’я і благополуччя в архіпастирському служінні Православній Церкві.

В заході взяли участь народний депутат України В.Чудновський, міський голова В.Савчук, депутат Київської обласної ради А.Даниленко, депутати міської ради, духовенство та громадськість міста.



Опубліковано: 24 вересня 2012 року
Поділитися