Святий Миколай завітав до дітей у лікарню

День Святого Миколая – це найбажаніший день у році для всіх дітлахів. Але не всі дітки мають змогу прокинутися в цей день у власному ліжечку і знайти подарунок. Керуючий справами виконавчого комітету Максим Свірський завітав 19 грудня до дітей, які знаходяться на лікуванні в Київській обласній дитячій лікарні №2.

Від імені міського голови він   привітав  хворих діток і їхніх батьків з Днем Святого Миколая та побажав їм швидкого одужання, міцного здоров’я, Божого благословення та вручив солодкі подарунки.

Солодощі були придбані Управлінням соціального захисту населення Білоцерківської міської ради до Дня Святого Миколая, новорічних та Різдвяних свят за рахунок коштів міського бюджету по програмі «Турбота». Протягом зимових свят солодкі подарунки отримають діти, які перебувають на обліку в Білоцерківському дитячому будинку-інтернаті, Білоцерківському центрі соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів "Шанс", спеціалізованому Обласному будинку дитини м. Біла Церква, центрі соціально-психологічної реабілітації дітей "Злагода", Білоцерківській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ст. №19., а також подарунки призначені для дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених та неповних сімей, дітей з багатодітних сімей, дітей, позбавлених батьківського піклування та інших соціально незахищених категорій дітей м. Біла Церква.

Сподіваємося, що Святий Миколай - символ доброго духу, що дбайливо спостерігає за дітьми впродовж року буде оберігати всіх їх від хвороб.

 

 



Опубліковано: 19 грудня 2016 року
Поділитися