Свято ВДВ у Білій Церкві: мужність, музика та освідчення в коханні

02 серпня у місті Біла Церква відбулося свято з нагоди відзначення Дня аеромобільних військ України.

 

З вітальним словом до присутніх  звернувся  міський голова Геннадій Дикий:  «У всіх країнах ви є елітою військ. Ви є першими, хто стає до виконання завдання. Ви показали, що в сьогоднішніх умовах армія у нас дійсно є. Низький вам уклін від всіх громадян України за те, що ви бороните нашу державу».

 

Міський голова вручив військовим грамоти та подяки за сумлінне виконання службових обов'язків і високий професіоналізм, та з нагроди святкування Дня високомобільних десантних військ України.

 

Під час заходу з привітаннями виступив голова Білоцерківської районної адміністрації Геннадій Джегур, який також відзначив кращих курсантів.

 

Після привітань і нагороджень відбулися показові виступи професіоналів військової десантної та розвідувальної діяльності. Курсанти демонстрували свої навики та вміння у простому рукопашному бою та із застосуванням різних видів зброї. Також розбивали різними частинами тіла пляшки, черепицю та пласти шиферу.

 

Свято мужності і сили раптом перетворилося на справжню романтику. Один із курсантів, який перед цим показав себе надзвичайно вправним у суто військовій справі і навіть отримав незначні травми, виявився переконаним романтиком: на очах у всіх присутніх він запропонував своїй коханій руку і серце.

 

Глядачі із захопленням спостерігали виступи оркестрів 44-ї окремої артилерійської бригади м. Тернопіль та аматорського вокально-інструментального гурту «254» Військової академії м. Одеси.

 

Варто відмітити, що захід проводився за сприяння виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, з ініціативи Військової академії м. Одеси, 1129-го окремого Білоцерківського зенітного ракетного полку та низки інших державних установ.

 

У заході також взяли участь: заступник міського голови Ольга Настіна, голова Білоцерківської районної адміністрації Геннадій Джегур, військовий комісар Білоцерківського ОМВК Ігор Богданевич, начальник відділу культури та туризму Білоцерківської міської ради Юлія Ковальська, працівники управлінь та відділів Білоцерківської міської ради, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Свято ВДВ у Білій Церкві: мужність, музика, освідчення в коханні


Опубліковано: 03 серпня 2017 року
Поділитися