Сучасний стан та перспективи розвитку галузі ЖКГ Білої Церкви

29 лютого в м.Біла Церква відбулася зустріч міського голови Г.Дикого з активом міста щодо розвитку галузі житлово-комунального господарства. В заході також взяли участь керівники ЖЕКів міста та підприємств-надавачів житлово-комунальних послуг.

 Вході зустрічі заступник міського голови В.Гнатюк поінформував про сучасний стан галузі, зупинився на основних завдання та функціях, які здійснює управління житлово-комунального господарства міста, а також на фінансовому забезпеченні, яке відбувається за рахунок коштів міського бюджету.

Під час зустрічі було презентовано ряд проектів, які наразі реалізуються в даній галузі.

Присутніх було також детально поінформовано про оновлений сайт управління житлово-комунального господарства, який надаватиме жителям вичерпну інформацію про підприємства галузі, цільові програми, які реалізуються, роз’яснюватимуть громадянам, які мають намір утворити ОСББ шлях дій та ін.

Важливим аспектом стало те, що представники громадськості мали можливість вільно та відкрито поспілкуватися з представниками влади, керівниками підприємств – надавачів житлово-комунальних послуг, задати питання, які є актуальними на даному етапі розвитку міста та отримати відповіді на них.
Активістами було надано ряд пропозицій, які будуть внесені на подальше опрацювання та включені до програми розвитку житлово-комунального господарства міста.



Опубліковано: 29 лютого 2016 року
Поділитися