Стріт воркаут-здорове покоління

10 квітня в місті Біла Церква, на базі  комунального закладу Білоцерківської міської ради Дитячо-юнацька спортивна школа № 1, відбулися змагання  «Стріт воркаут-здорове покоління».

Змагання відбувалися з нагоди Всесвітнього дня здоров`я та з метою популяризації здорового способу життя і залучення до активних занять фізичною культурою та спортом молоді за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення. 

Організаторами змагань виступили Київський обласний  центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, відділ Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», Білоцерківський міський відокремлений підрозділ ВГО «Стріт воркаут Україна». 

З привітальним словом до учасників змагань звернулися та побажали їм перемог,нових досягнень, здоров’я і спортивного духу - начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, завідуючий сектором спортивно-масової роботи відділу Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту Сергій  Сєрьогін. 

 У змаганнях взяли участь 19 команд з 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Білої Церкви. Всього - 76 учасників. Головний суддя   – Оксана Сахарова. 

За результатами змагань  переможці та призери визначилися в такому порядку:

1 місце – ЗОШ № 22
2 місце – ЗОШ № 5
3 місце – ЗОШ № 21 

В номінаціях найкращі результати отримали: 

-прес-700 разів - Ілона Ратушняк ( ЗОШ № 22);
-планка-7,38 хв. - Марія Нікітіна (ліцей МАН);
-утримання кута 900- 40 сек. - Артем Возний (ЗОШ №5);
-віджимання від підлоги 68 разів - Максим Метельський (ЗОШ №4);
-підтягування 30разів - Артем Возний (ЗОШ №5). 

В програмі змагань відбулися показові виступи вихованців  Білоцерківського міського відокремленого підрозділу ВГО «Стріт воркаут Україна». 

Присутні на заході отримали незабутні враження та знайомство з новими друзями. Вітаємо наших спортсменів з хорошим стартом в новому сезоні та чекаємо від них нових перемог та досягнень! 

На змаганнях були присутні директор комунального закладу Білоцерківської міської ради Дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Юрій Гончаренко, директор  Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк.



Опубліковано: 13 квітня 2016 року
Поділитися